Træskåle

På denne side finder du vores udvalg af træskåle. Disse kan bruges til forskellige formål såsom til madservering og slikskåle.

Filtrering

Viser alle 4 resultater

 • -35%

  , , ,

  149,00 kr. Tilføj til kurv
 • -52%

  , , ,

  119,00 kr. Tilføj til kurv
 • -52%

  , , ,

  119,00 kr. Tilføj til kurv
 • -53%

  , , ,

  99,00 kr. Tilføj til kurv
Filtrering

Viser alle 4 resultater

Skåle i forskellige træsorter

Vores skåle af træ er oftest af den bæredygtige af slagsen – det vil sige, at de for eksempel kan være lavet af genbrugstræ, således at der ikke er blevet fældet nye træer. Derudover har vi også skåle lavet af skaller fra nedfaldne kokosnødder, som er et naturligt restprodukt. Disse træskåle har et flot, organisk og unikt udseende, som vil pryde ethvert hjem – vi anbefaler at behandle dem jævnligt med eksempelvis kokosolie, således man kan forlænge levetiden på dem og bevare en smuk glans.

Du vil også kunne finde vores parti af skåle af dødt palmetræ, som er utrolig flotte og kigge på – dets prikkede mønster giver det et helt utroligt særpræg, som man aldrig bliver kedeligt at kigge på.

De fleste af vores træskåle er unikaer, hvilket vil sige at du ikke finder to, der er ens – det naturlige materiale gør at alle er unikke på både form, farve, størrelse og mønster. Så her kommer du ikke til at føle, at du står med en masseproduceret vare, men derimod en one of a kind.

Vores udvalg vokser hele tiden, så kig løbende her i kategorien, hvis der ikke er noget der fanger ved første øjekast. Husk at hvert køb af en skål her i shoppen planter et træ.