Trækasser

Mangler du opbevaring i køkkenet, på terrassen eller på børneværelset? Så er en trækasse en rigtig god løsning her! Trækasserne ikke bare praktiske, men de er også dekorative at kigge på. Du finder desuden også de populære ølkasser af træ her på siden.

Filtrering

Viser alle 2 resultater

  • -27%

    , , ,

    109,00 kr. Tilføj til kurv
  • -52%

    ,

    119,00 kr. Tilføj til kurv
Filtrering

Viser alle 2 resultater

Trækasser og retro ølkasser med patina

En kasse er ikke nødvendigvis bare en kasse her hos Timberly. Vi har nøje udvalgt kasser, som både har funktion som opbevaring, men som stilmæssigt bringer stemning og personlighed ind i et rum. Kasserne fåes desuden i flere forskellige udgaver, hvor du kan finde de kendte sættekasser, kasser med indbygget opdeling, og sidst men ikke mindst finder du et stort udvalg af kasser i retrostil. Her er det blandt andet gamle ølkasser, såsom Carlsberg trækasserne og gamle kasser der er blevet brugt til alt fra æggetransport til vin.

Her på siden kan du finde kasser i alle størrelser og former, og de kan rumme alt fra dine køkkenredskaber og krydderier til børnelegetøjet. Trækassernes funktioner er mange, og de er før blevet brugt til at bygge møbler ud af dem, så det er bare med at tænke kreativt og komme i gang med at finde den næste plads i hjemmet til din nye trækasse. Hvis du endda vælger en af retrokasserne, hvor der stadig er spor af fortiden i dens maling og reklamer, så får du ikke blot en dekorativ opbevaringskasse, men også et stykke historie med i din indretning.