Knager og knagerækker

Knager og knagerækker er en uundværlig ting til hjemmet, hvis man ikke ønsker ens overtøj flyder rundt. Hos Timberly finder du et lækkert udvalg af både knagerækker og knager.

Filtrering

Viser alle 5 resultater

  • 159,00 kr. Tilføj til kurv
  • 159,00 kr. Tilføj til kurv
  • 159,00 kr. Tilføj til kurv
  • 159,00 kr. Tilføj til kurv
  • 99,00 kr. Tilføj til kurv
Filtrering

Viser alle 5 resultater

Knager og knagerækker til hjem

Noget af det første man gør, når man træder ind i et hjem, er at tage sit overtøj af. Derfor er knager, knagerække og stumtjenere selvfølgelig helt uundværligt i et hjem. Og udover at du kan afsætte dit overtøj i entréen, så er knagerne også behjælpelige i køkkenet og på badeværelset, hvor du med dekorative knager kan hænge viskestykker og håndklæder op. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at disse knager og knagerække passer ind i din personlige indretning.

Førhen var knagen kun et praktisk element i vores indretning, men i løbet af de sidste par årtier, er knagen og knagerækken blevet et mere dekorativ element. I store rum er der plads til at skeje ud og vælge de voluminøse knager og knagerække, hvor man virkelig kan slippe kreativiteten løs, for her skal der være plads til det store overtøj, ungernes vintertøj og halstørklæder. I mindre rum, som badeværelset eller børneværelset, er det muligt at inddrage enkelte knager, så de får den praktiske funktion, uden at de tager for meget fokus. Knagerne kan være med til at skabe den helt rigtige æstetik i et køkken eller i en entré. De findes i mange forskellige materialer, såsom messing, træ, plastik og jern. Hos Timberly har vi nøje udvalgt knager i smukt træ og i mange forskellige former og udgaver, så de passer ind i din livsstil og din indretning.