Figurer

Hos Timberly finder du et større udvalg af figurer til hjemmet – specielt træfigurer, som altid har haft en plads i danskernes hjem.

Filtrering

Viser alle 6 resultater

 • ,

  199,00 kr. Tilføj til kurv
 • ,

  199,00 kr. Tilføj til kurv
 • -28%

  ,

  179,00 kr. Tilføj til kurv
 • -47%

  ,

  319,00 kr. Tilføj til kurv
 • -44%

  ,

  449,00 kr. Tilføj til kurv
 • -34%

  ,

  59,00 kr. Tilføj til kurv
Filtrering

Viser alle 6 resultater

Figurer – dekorative figurer til hjemmet eller som gave

Figurer, og speciel træfigurer, er en indretningstendens, som har været til stede i de danske hjem i flere årtier. Her ser man de klassiske Kay Bojesen figurer og den orientalske Buddha-statue gå igen og igen, når man skal indrette sit hjem med dekorationer der siger noget om hvem du er som person, og hvilket liv du gerne vil give dit hjem. Træfigurer er en succes, og vil nok altid være en del af hjemmets indretning. Det er desuden også en rigtig god måde at invitere et naturelement ind i hjemmet på.

Dekorationsfigurer findes i mange forskellige udgaver og i sin naturlige form, hvor træet står uberørt, men også med kant, hvor træet er blevet præget af både farver og olier. En dekorativ figur kan også være den helt perfekte værtsgave. Figuren har en lang levetid, og den kan sige rigtig meget om jeres personlige relation, og endvidere også symbolisere et specielt minde der skulle være mellem dig og den du har kær. Modtageren vil kunne inddrage den nemt i sin indretning, og gå og se mindes om en god aften i venskabelige omgivelser. Der er forskellige figurer til mange slags anledninger, og figuren kan symbolisere begivenhedens tema. Om det er til dåb, studenten, bryllup, dimission eller fødselsdag.

Buddha træfigurer – spred god karma i boligen

Vi har et større udvalg af Buddhaer i træ, som du kan købe til at sprede god karma og pryde dit hjem. Hver eneste Buddha figur er en unika, da de er håndskåret i Bali. De er alle baseret på den smilende Buddha (også kendt som den glade, leende og tykke Buddha). De forskellige træfigurer fåes i forskellige størrelse og farver.