Loppefund

Loppefund - et bæredygtigt intiativPå denne side finder du vores loppefund. Vi tager land og rige rundt og finder gamle ting og giver dem mulighed for et nyt liv – et forsøg på at lave et bæredygtigt initiativ, således ikke alle varerne i vores sortiment er nyproduceret. Det er først til mølle – der er for det meste kun én af hver slags.

Filtrering

Viser alle 9 resultater

 • -23%

  ,

  999,00 kr. Tilføj til kurv
 • , ,

  349,00 kr. Tilføj til kurv
 • -40%

  ,

  119,00 kr. Tilføj til kurv
 • -20%

  , ,

  199,00 kr. Tilføj til kurv
 • , ,

  249,00 kr. Tilføj til kurv
 • -25%

  ,

  299,00 kr. Tilføj til kurv
 • -25%

  , ,

  149,00 kr. Tilføj til kurv
 • -40%

  ,

  299,00 kr. Tilføj til kurv
 • -30%

  ,

  69,00 kr. Tilføj til kurv
Filtrering

Viser alle 9 resultater

Genbrugsguld – retro ting fra loppemarkeder skaber hyggelige rammer i dit hjem

Du kan være rigtig heldig at finde genbrugsguld på denne side – her er noget fra mange forskellige årtier og i forskellige stilarter.

Førhen var loppemarkeder og genbrugsbutikker ikke altid det sted, hvor man ville gå hen for at finde brugskunst og nipsting til din indretning. I dag er det blevet mere og mere populært, at inddrage vintage dekorationer og genbrugsguld i sin indretning, for at eksperimentere mere med det nye og det gamle sammen. Antikviteter og loppefund kan give den helt rigtige retrostemning i din indretning, og tit får man en ekstra bonus i form af en særlig historie med sig i sin indretning, når man inkorporerer et retroelement.

Det har længe været meget populært, at gå på jagt efter det helt rigtige brugskunst til sommerhuset eller kolonihaven, men nu gælder den samme jagt til lejligheden eller huset. Nogen vil måske mene, at det er nemmere at finde genbrugsfund til sommerhuset eller kolonihaven, da sådanne huse i forvejen er fyldt med minder og sjæl, hvor antikviteter kun er med til at forøge oplevelsen af den stemning. Derfor mener vi også, at det især er vigtigt at inkorporere loppefund i din hverdag, så du kan mærke den særlige stemning hver gang du kommer hjem fra arbejde og skal slappe af.

Hos Timberly har vi med stor omhyggelighed været ude og finde de bedste loppefund, som er sprængfyldt med smukt patina og sjæl. Du finder alt fra retro ølkasser, gamle amerikanske ure, legetøj, fuglebure og avisholdere her på siden.